Rektor Fotograf/Källa: Marie Zetterlund

Nu är det snart dags att rulla ut den röda mattan på Söråkers Folkets hus. Den 14 och 18 mars anordnar Söråkers skola Lärarkonventet för lärare/pedagoger som vill arbeta på en modern skola och en trivsam arbetsplats.

– Vi vill ge lärare och pedagoger en möjlighet att se vår skolas verksamhet och bekanta sig med oss, säger rektor Fredrik Hammarström.

Dagarna inleds på Söråkers Folkets Hus där deltagarna får lättare förtäring, övergripande information om Söråker skola som arbetsplats samt en rundvandring i skolans lokaler. Det blir också tid för mingel och utbyte av erfarenheter.

– Vi arbetar med att vara en skola som ständigt utvecklar sig mot dagens krav på hur en modern skola ska vara. Vi driver ett långsiktig och målmedvetet utvecklingsarbete där vi jobbar hårt med att tydliggöra våra processer. Det här kommer vi att presentera, säger Fredrik Hammarström.

Lärarkonventet genomförs vid två olika tillfällen.

– Jag vet att det kan vara svårt att komma ifrån dagtid därför genomför vi även en träff på kvällstid. Fördelen att delta på dagtid är att man får en djupare inblick i verksamheten och träffa både elever och pedagoger i vardagen, avslutar Hammarström.

Dag: 14 mars
Klockan: kl.17.30–19.00
Plats: Söråkers Folkets Hus

Dag: 18 mars
Klockan: 11.00–13.30
Plats: Söråkers Folkets Hus

För mer information, kontakta:

Fredrik Hammarström, rektor Söråkers skola, e-post: fredrik.hammarstrom@timra.seTimrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt