Lotta Henryssons har Sveriges snyggaste bondetatuering. Foto: Rickard Nilsson.

Tävlingen "Sveriges snyggaste bondetatuering" lanserades av LRF Medias varumärke Land Lantbruk tidigare i höst och väckte genast ett stort intresse. Nu är vinnaren utsedd: Lotta Henrysson i Munka-Ljungby fick juryn på fall med sin personliga tatuering.

– Det här känns jätteroligt! Jag har ju liksom gått och väntat på att ni skulle ringa, säger vinnaren Lotta Henrysson självsäkert.

De 42 tävlingsbidragen kan beskådas på instagram under hashtaggen #bondetatuering, och precis som flera andra bidrag så skildrar Lottas tatuering hennes liv. Lammproduktionen med hundratalet tackor på gården hemma i Munka-Ljungby, hönsen som går hemma på gårdsplan, katten Taffo som försvann och kärleken till grisar.

Den färgglada målningen som täcker hennes vänstra arm tog tre dagar att göra och är Lotta Henryssons tredje gadd. Och snart kan det bli fler.

– Jag är inte helt klar med vad nästa tatuering kommer att föreställa, men jag vet att det kommer att bli en och att jag ska göra den hos samma tatuerare som gjorde min sleeve, säger Lotta Henreysson.

Läs mer och se alla bondetatueringar här: https://www.landlantbruk.se och på instagram #bondetatuering
Kontakt