Vilka utmaningar och möjligheter har du som företagare? Nu är kommunchef Andreaz Strömgren och näringslivschef Christian Söderberg nyfikna på Timråföretagarnas idéer och synpunkter, stora som små. Fotograf/Källa: Marie Zetterlund

-Tyck till om företagsutmaningar och idéer under lunchen!

Vilka utmaningar och möjligheter har du som företagare? Nu är kommunchef Andreaz Strömgren och näringslivschef Christian Söderberg nyfikna på Timråföretagarnas idéer och synpunkter, stora som små.

Vi vet att i det personliga mötet kan vi tillsammans föra en dialog där vi skapar en förståelse för varandra. Vi kanske inte löser alla problem på plats men vi har fått kännedom om deras situation och förhoppningsvis löser vi det på sikt, säger kommunchef Andreaz Strömgren,

Sedan 2003 har Timrå kommun arbetat med målet att ha Norrlands bästa företagsklimat genom strategin att i Timrå går företagen före.

För att bibehålla ett av Sveriges starkaste företagsklimat, den tredje bästa tillväxten i riket och Sveriges fjärde bästa företagsservice, så är dialogen med näringslivet, stor som liten, oavsett bransch, avgörande.

Vi vet att alla inte har möjlighet att delta i våra aktiviteter och nu vill vi skapa en arena för att nå de företagen.  Och äta bör man och lunch äter de flesta, så nu hoppas vi på att företagare vill luncha med oss och lämna sina idéer och synpunkter, säger Christian Söderberg.

Så går det till

Alla som vill delta får delta. Varje deltagare köper sin lunch och sammanstrålar med kommunchefen och näringslivschefens bord. Vi finns på plats mellan 11:30-13:00, kom när det passar dig. Ingen förbokning behövs

Vårens datum

  • 24 februari Namos
  • 24 mars Midlanda
  • 21 april Timrå Gårdsbutik
  • 29 maj Söråkers Herrgård

Välkommen till bords!

 

Mer information:

Andreaz Strömgren, kommunchef, Timrå kommun, tfn: 073-043 49 99

Christian Söderberg, näringslivschef, Timrå kommun, tfn 070-235 51 51


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt