Medborgerlig Samling (MED) har startat en lokalförening i Västerås. Ordförande är Jan Röman, partiets förstanamn i valet till kommunfullmäktige och riksdagskandidat.

Medborgerlig Samling (MED) är ett parti som växer och har idag en organisation över nästan hela landet med distriktsstyrelser och lokalföreningar. Det senaste tillskottet är Västerås där partiet nu bildat en lokalförening.  Ordförande är Jan Röman, en 60-årig Västeråsbo som till vardags arbetar med finansiell riskkontroll. Vid sidan om detta undervisar han i matematisk finans på Mälardalens högskola och skriver även böcker i ämnet.

MED har ett starkt stöd här i Västmanland. Trots att vi är ett nytt parti ställer vi upp i både landstingsvalet och i flera kommuner. MED bygger från grunden och det är medlemmarnas engagemang som driver partiet. Västerås har alla förutsättningar att bli en blomstrande och trygg stad för invånarna, men det kräver att politikerna vågar sätta kärnverksamheterna före bidrag till alla möjliga projekt och annan symbolpolitik, säger Jan Röman.

Styrelsen består även av vice ordförande Magnus Dahlberg samt Evelina Axelsson, Olle Olofsson, Carl Wikgren och Robert Kristensson

För mer information: jan.roman@medborgerligsamling.se Tel: 0708-606 306Medborgerlig Samling (MED) är ett liberalkonservativt parti. Vi driver en liberal ekonomisk politik och har en liberal syn på individens rättigheter och skyldigheter samtidigt som vi har en konservativ syn på samhället och kulturen. Medborgerlig Samling tar utgångspunkt i individens frihet och ser med förfäran på den klåfingrighet som politiker ofta ägnar sig åt. Vi anser att samhället ska skapas av medborgarna med grund i tillit, lojalitet och tradition och vi avvisar utopiska projekt.


Kontakt


Ilan Sadé

Partiordförande

ilan.sade@medborgerligsamling.se

070-7878344

Mikael Flink

Pressansvarig

mikael.flink@medborgerligsamling.se

070-7701221