Nyamko Sabuni möter en av de 32 personer som Misa fick ut i anställning under 2010. Misa har under en tid coachat en av sina deltagare till en anställning på Coop. Onsdagen den 6 april kommer Nyamko Sabuni på besök till butiken för att träffa personal och arbetsgivare..

Nyamko Sabuni möter en av de 32 personer som Misa fick ut i anställning under 2010. Misa har under en tid coachat en av sina deltagare till en anställning på Coop. Onsdagen den 6 april kommer Nyamko Sabuni på besök till butiken för att träffa personal och arbetsgivare.

Misa deltagare ”Ann” hade praktiserat ett antal år på diverse livsmedelsbutiker innan hon kom till den rätta arbetsplatsen där en anställning blev aktuell, nämligen på Coop.

Efter att ”Ann” varit endast en månad och praktiserat på Coop konstaterade chefen att hon helt klart nådde upp till de kraven han ställde, trots att ”Ann” inte ville sitta i kassan. ”Ann” blev erbjuden en anställning.

”Ann” gick tidigare i särgymnasiet men trivdes inte så bra. Efter gymnasiet började hon på en daglig verksamhet med teaterinriktning, men trivdes inte så bra där heller. ”Jag slutade där, sen kom jag till Misa dagliga verksamhet. Där tog man reda på mina intressen och jag fick göra studiebesök. Vi kom sedan fram till vilka områden som skulle passa mig och efter några olika praktikplatser fick jag erbjudandet att komma till Coop! Nu har jag en anställning och trivs jättebra!

För mer information kontakta:

Vd Misa Ab,

Stefan Lahti, mobil 073 -316 03 63

Arbetskonsulent , Misa Odenplan

Moa Arnberg, mobill 0700-909 783

 Misa vänder sig till personer som har en önskan om att få arbeta och har svårigheter att på egen hand ta sig fram i arbetslivet. Vi arbetar med att matcha personens resurser och positiva egenskaper med passande arbetsplats och arbetsuppgifter. Vår ambition är att möjliggöra en anställning i de fall personen har det som mål. Vår grundidé är att alla som vill kan delta i arbetslivet med rätt stöd.


Kontakt


Camilla Gabrielli

Marknadskoordinator

camilla.gabrielli@misa.se

08-58410645

070-992 14 81

Åsa Maria Goop

VD

asa.goop@misa.se

08-580 813 40

Lennart Jönsson

Ägare - Styrelseordförande

lennart.jonsson@misa.se

08-580 813 40

070-852 99 88