Fler och fler uppger att de har svårt att få tiden och inspirationen att räcka till under julen. Ambitionen är ofta att hitta de perfekta julklapparna, trots att det finns mindre tid att lägga. Därför erbjuder Men nu finns det en lösning för alla som känner sig givmilda men stressade. I jul låter MOOD Stockholm nämligen sin Personal Shopper Ariane Aflalo få en ny roll – som Personal Giver.

Många förknippar julen med stress över att lyckas hitta de perfekta julklapparna – och december som blir ofta årets mest hektiska månad. I år finns det dock ett effektivt sätt att köpa personliga klappar till nära och kära med hjälp av en ny tjänst i MOOD Stockholm. Under julen tillträder blir Personal Shopper Ariane Aflalo en ny roll som Personal Giver.     

– Ofta har våra kunder en tanke om vilken typ av julklapp någon skulle uppskatta men vet inte var de ska leta. Precis som när man shoppar till sig själv kan man spara mycket tid på att ta hjälp av ett proffs. Vår Personal Giver kan vårt sortiment och kan snabbt ta fram gåvoförslag baserat på information om personerna som ska få julklapparna, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig MOOD Stockholm.

I tjänsten ingår en konsultation med MOOD:s Personal Giver, med efterföljande shopping där du själv väljer om du vill delta eller inte. Du får alla dina julklappar gjorda på 3 timmar. Tjänsten är helt kostnadsfri, det finn dock en rekommenderad köpsumma om 4000 kr.

MOOD:s Personal Giver finns tillgänglig fram till julafton och bokas på Moodstockholm.se/nyheter/personal-giver/.


För mer information vänligen kontakta:
Karin Lagerqvist, MOOD Stockholm
E-post: karin.lagerqvist@amffastigheter.se
Tel: +46 – 72 708 41 10

Om Mood Stockholm

Mood Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

073-836 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27