Personlig hjälp med att välja ut dina varor och leverans direkt hem till dörren är återigen bara ett telefonsamtal bort. Nu kommer vårens och sommarens uppskattade hemleveranstjänst tillbaka till Mood Stockholm, i en ny form.

Från mars till slutet av sommaren erbjöds personlig shoppingservice med hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Gallerian, Mood Stockholm, Fältöversten, Ringen centrum och Västermalmsgallerian. Lagom till höstens och vinterns mer intensiva handelsperioder återlanseras nu tjänsten, i en ny form.

- Vi fick väldigt positiv respons när vi lanserade hemleveranstjänsten i våras, både från våra handlare och från kunder som av olika anledningar inte kunde besöka oss. Inte minst den personliga servicen uppskattades. Det känns jättekul att återigen kunna erbjuda tjänsten och vi hoppas att den blir lika uppskattad denna gång, säger Anna Thelander, marknadschef på AMF Fastigheter.

Några av nyheterna är att du nu, förutom att ringa in din beställning, även kan använda en chatt, att leveranserna sker i elbil och att du kan beställa till orter utanför Stockholm. När julen närmar sig kommer du även kunna få dina varor inslagna.

Den personliga shoppingservicen med hemleverans återlanseras på de olika handelsplatserna under november och gäller som kortast fram till jul. För mer detaljerad information om erbjudandet på respektive handelsplats, vänligen besök:

Ringen

Gallerian

Västermalmsgallerian

Fältöversten

Mood Stockholm


För mer information:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

• • • 

Om MOOD Stockholm
MOOD Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

 Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

073-836 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27