Familjen Facuse-Theologou i Gullaberg har utsetts till vinterns energifamilj av Karlskronahem, och nu ska de coachas av Energikontor Sydosts Christel Liljegren. Tid: Tisdagen den 10 december kl 17:00. Plats: Gullabergsvägen 10 A, Karlskrona.

Karlskronahem har utsett familjen Facuse-Theologou i Gullaberg till vinterns energifamilj. De får en egen energirådgivare – och siktar på att spara mycket med hjälp av en personlig energicoach.

Tisdagen den 10 december bjuder vi in till familjen som får sitt första besök av energirådgivaren Christel Liljegren från Energikontor Sydost. Även Karlskronahem själva kommer att få hjälp att hitta dolda energitjuvar när Energikontorets Roger Gunnarsson samtidigt ser över bostadsbolagets egen energiförbrukning.

-  Energikontor Sydost arbetar för ett hållbart energisystem i sydost på flera nivåer, säger Christel Liljegren. Genom att bidra med information och kunskap om hur man använder energin effektivare hos både beslutsfattare, företag och allmänheten så bidrar vi till minskad klimatpåverkan. Det ska bli roligt att coacha familjen Facuse-Theologou och se om de lyckas nå sitt mål att spara ihop till en båt.

Från Karlskronahem deltar Per Myrbeck, VD, Ann Winbom, marknads- och bobutikschef och Ulf Klint, teknisk chef vid pressträffen.

Meddela din medverkan till Katarina Ketzénius, informationsansvarig, senast den 10 december kl 13:00, mailto:katarina.ketzenius@karlskronahem.se alternativt 0455-30 49 32.

Mer information om energicoachningen, kontakta Christel Liljegren, christel.liljegren@energikontorsydost.se, tel. 0706-20 83 08.

Energikontor Sydost arbetar med förnybar energi och energieffektivisering för en minskad klimatpåverkan och hållbar regional utveckling. Arbetet utförs i nära samverkan med privata och offentliga aktörer i sydöstra Sverige, samt myndigheter och europeiska partners.


Kontakt


Johanna Wallin

Kommunikatör

johanna.wallin@energikontorsydost.se

0709-21 60 56