Hisskoncernen Motum har ingått avtal om service av hissar i Hemsö Fastighets AB:s fastigheter i Stockholm, Sigtuna, Norrtälje och Södertälje. Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar 300 fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Avtalet är ett resultat av Motums satsning på servicemarknaden, som är ett av företagets satsningsområden.

Motum har en rikstäckande verksamhet bestående av regionalt marknadsledande hissföretag . I koncernen ingår bl.a. ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Östgöta Portservice och Hisscentralen. Motum har drygt 240 anställda och en omsättning om cirka 510 miljoner kronor.

Företagen i Motum erbjuder installation av nya hissar, modernisering av befintliga hissar samt service och reparationer med fokus på att finna flexibla hisslösningar, anpassade efter varje kunds behov. Motum arbetar med öppna hissystem och komponenter från den öppna marknaden.

– Avtalet med Hemsö är mycket viktigt för oss, säger Ola Gunnarsson, VD och koncernchef i Motum AB. Hemsö valde Motum på grund av vårt pris, vårt proaktiva serviceupplägg och vår struktur för återkoppling. Vi ser fram emot att förse Hemsö med professionella hisstjänster i många år framöver.

Det nu ingångna avtalet avser service av hissarna i Hemsös fastigheter i Stockholm, Sigtuna, Norrtälje och Södertälje.

– Motum är en komplett och professionell leverantör till hissbranschen, säger Rikard Nyhrén, Teknisk chef på Hemsö. Motum har det mindre företagets engagemang i en större struktur. Detta ger oss en trygghet och det är viktigt för oss att företaget, liksom Hemsö, har starka utvecklings- och tillväxtambitioner. Vi ser fram emot samarbetet med Motum.
   

För ytterligare information, v g kontakta:

Ola Gunnarsson, VD Motum, ola.gunnarsson@motum.se, +46 70 849 50 03
Rikard Nyhrén, Teknisk chef Hemsö Fastighets AB,
rikard.nyhren@hemso.se, +46 8 501 170 44.


Taggar

Hemsö Motum

MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern.
Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, RoslagensHiss, Östgöta Portservice, Hiss-Craft.


Kontakt


Charlotte Teglgaard

Marketing Communications Manager

charlotte.teglgaard@motum.se

+46 725 01 25 22