Idag startar Motum-koncernen upp sin hiss- och portverksamhet i Skåne. Det nystartade bolaget Motum Hiss Skåne AB får en flygande start i och med att koncernen nyligen vunnit ett stort moderniseringskontrakt i södra Sverige.

- Det är mycket positivt att Motum Hiss Skåne fått en så bra start och vi har därför redan börjat rekrytera mer personal. Vi letar framförallt efter duktiga hiss- och porttekniker som vill vara med på en spännande utvecklingsresa i Skåne, säger Fredrik Eliasson, koncernchef Motum.

- Det känns tryggt att ha Motum-koncernens väletablerade namn i ryggen när vi startar upp verksamhet i Skåne. Vi ser stora möjligheter att växa i Skåne inom både nyinstallation, modernisering och service, säger Tom Westerholm, VD Motum Hiss Skåne AB

Med utgångspunkt i Malmö kommer Motum Hiss Skåne att erbjuda flexibla och kundanpassade hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system runtom i hela Skåne. I tjänsteutbudet ingår nyinstallation, modernisering samt service och reparationer av hissar och portar.

 


Motum - Den hållbara hiss- och portkoncernen

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör med över 300 anställda och en omsättning på 700 mnkr. Vi erbjuder miljövänliga och flexibla hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Vinga Hiss, Östgöta Portservice, RoslagensHiss och Uppsala Lyftservice. Motum finns även i Norge. Läs mer på www.motum.se


 Kontakt


Charlotte Teglgaard

Marketing Communications Manager

charlotte.teglgaard@motum.se

+46 725 01 25 22