Motum Hiss Syd som är en del av Motum-koncernen byter namn till Motum Hiss Blekinge för att förtydliga bolagets anknytning till Blekinge.

Med utgångspunkt i Karlskrona erbjuder Motum Hiss Blekinge flexibla och kundanpassade hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system i hela Blekinge. I tjänsteutbudet ingår nyinstallation, modernisering samt service och reparationer av hissar och portar.

- Genom att byta namn till Motum Hiss Blekinge samtidigt som vi lanserar hiss- och portverksamhet i grannregionen Skåne gör vi det lättare för våra kunder att veta vilket bolag som täcker vilket område, säger Fredrik Eliasson, koncernchef Motum.

- Det känns bra att vi genom namnbytet till Motum Hiss Blekinge förtydligar för kunderna att vi tar på oss uppdrag i alla delar av Blekinge, från Karlskrona och Ronneby till Sölvesborg och Olofström, säger Ingolf Svensson, Platschef Motum Hiss Blekinge.


Motum - Den hållbara hiss- och portkoncernen

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör med över 300 anställda och en omsättning på 700 mnkr. Vi erbjuder miljövänliga och flexibla hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Vinga Hiss, Östgöta Portservice, RoslagensHiss och Uppsala Lyftservice. Motum finns även i Norge. Läs mer på www.motum.se


 Kontakt


Charlotte Teglgaard

Marketing Communications Manager

charlotte.teglgaard@motum.se

+46 725 01 25 22