Våra linhissar är utrustade med en växellös maskin som har permanentsmorda lager. Då maskinen är växellös behövs varken oljebyte eller påfyllning av olja. Ett smörjfritt och miljövänligare alternativ!

Visste du att vi på Hissgruppen endast använder halogenfria kablar vid produktion och installation av nya, egna hissar samt vid modernisering av egna hissar. Den största skillnaden mellan vanlig kabel, PVC-kabel, och halogenfri kabel är att den sistnämnda är fri från halogener (fluor, klor m.m.). Den halogenfria kabeln är flamskyddad, har låg rökutveckling och är fri från korrosiva gaser vilket medför att den är både säkrare och bättre för miljön.

Vi erbjuder även hissar med rullstyrning i schaktet. Rullstyrningen har permanentsmorda lager som gör hissen helt fri från smörjpunkter!

Alla våra hissar har som standard en funktion som släcker ner korgbelysning, våningsvisare och tablåer när hissen är i vila. För optimal energibesparing går det att välja till så att även frekvensomriktare och att den elektroniska hisstyrningen kopplas ner.

Våra hisskorgar har LED-belysning. LED innehåller inget kvicksilver och förbrukar bara en bråkdel av den energi som t.ex. glödlampor kräverHissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. De levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.


Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34