Nu släpps biljetterna Guldstegen 2018 som kommer gå av stapeln den 17 maj på Bergeforsparken i Timrå. Samtidigt finns nu möjligheten att nominera sin favorit i de olika kategorierna.

– På grund av att det varit hårt tryck på biljetterna tidigare år så har vi nu bytt lokal till Bergeforsparken, Lars Holm ordförande i Företagarna Timrå.

Projektledare för årets gala är Christina Eriksson, näringslivskoordinator på näringslivskontoret i Timrå. Ett spännande och roligt uppdrag tycker hon. Förutom prisutdelningar och nätverkande så lovar Christina att det blir fart och fläkt under galan.

– Vi är väldigt glada att vi i år har showgruppen Fancy pants som kommer att vara konferencierer under kvällen och även stå för underhållningen under middagen, säger Christina. Det utlovas allt från pop till disco och schlager under kvällen, fortsätter hon.

Nu uppmanar Christina och Lars att gå ut på hemsidan och nominera sina favoritföretagare till årets Guldstege.

– Vi hoppas att vi får in ett gediget underlag för att få bra höjd på galan, säger Lars Holm.

– Ja, nu är det bara att surfa in på hemsidan www.guldstegen.se för att ge sina förslag till vilka som ska bli uppmärksammade på galan den 17 maj, säger Christina Eriksson, projektledare för Guldstegen 2018.

Guldstegen är ett samarbete mellan Timrå kommun och Företagarna Timrå i syfte att lyfta fram och fira Timrås näringsliv. Varje år sedan 2009 har Företagarna och Timrå kommun firat det framgångsrika näringslivet.

Kontaktperson:

Projektledare Christina Eriksson
070-558 96 09

Lars Holm, Företagarna Timrå
070-288 47 08Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt