Nu är det dags att nominera sin favorit i de olika kategorierna till Guldstegen 2020. I samband med detta släpps också biljetterna till årets Guldstege som kommer gå av stapeln den 14 maj på Bergeforsparken i Timrå.

Projektledaren Christina Eriksson, som tillvardags är näringslivskoordinator på näringslivskontoret i Timrå, lovar att galan kommer innehålla förutom prisutdelningar och nätverkande fart och fläkt.

– Vi är väldigt glada att vi i år har Jens Nilsson som konferencierer under kvällen. Showgruppen Fancy pants kommer stå för underhållningen under middagen och Stefan Norlander står för efterfesten, säger Christina.

Guldstegen sker i samverkan med Företagarna Timrå och ordförande Camilla Abrahamsson uppmanar alla att gå ut på hemsidan och nominera sina favoritföretagare till årets Guldstege.

– Vi hoppas att vi får in ett gediget underlag för att få bra höjd på galan, säger Camilla Abrahamsso.

Totalt ska nio priser delas ut i följande kategorier

Årets Företagare                                        Prisvärd: Swedbank och Företagarna

Årets Besöksnäring                                    Prisvärd: Destination Sundsvall

Årets Startup                                             Prisvärd: BizMaker

Årets Tillväxtföretag                                   Prisvärd:  Nordea

Årets Hållbarhets- och mångfaldspris        Prisvärd: SCA

Årets Unga Löfte                                        Prisvärd: Rinkside

Årets Unga Företagare                              Prisvärd: AB TimråBo

Årets Nyföretagare/Rookie                        Prisvärd: Timrå kommun

– Från och med 1 mars och fram till 31 mars kan allmänheten gå in på www.guldstegen.nu för att ge sina förslag till vilka som ska bli uppmärksammade på galan den 14 maj, avslutar Christina Eriksson.

Bakgrund

Guldstegen är ett företagsarrangemang där Företagarna Timrå i samverkan med Timrå Kommun premierar företagandet, rullar ut mattan för kommunens näringsliv och öppnar dörren för möten och nya nätverk. Företagarna Timrås vision är att alla företag i kommunen ska känna till varandra med syfte att öka samverkan mellan företagen och därmed generera mer affärer. Företagarna Timrå vill genom Guldstegekvällen, med tillhörande prisutdelning, manifestera företagandet i Timrå kommun och lyfta goda exempel, säger Camilla Abrahamsson, Ordförande Företagarna Timrå. Guldstegen skall vända sig till alla näringar i alla branscher, stor som liten med verksamhet eller säte i Timrå kommun.

Mer information:

Christina Eriksson, Timrå kommun projektledare Guldstegen 2020, tfn: 070-558 96 09

Camilla Abrahamsson, Företagarna Timrå, ordförande, tfn:072-8596098


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt