Under pompa och ståt invigdes vår nya sporthall. Det blev en fin dag med tal, uppvisningar och matcher. Bland annat en spännande match mellan Gnesta kommuns politiker och tjänstepersoner som mötte representanter från föreningslivet.

Under lördagen den 18 januari invigdes Gnesta sporthall högtidligt med tal, bandklippning och fanfarer under ledning av Caxton Njuki. När invigningsfesten började klockan 12.00 var hela parkeringen fylld av nyfikna besökare. Uppskattningsvis var det uppemot 3000 personer som kom och gick under dagen för att kika på den efterlängtade hallen och ta del av alla evenemang. Det bjöds på uppvisningar, matcher och intervjuer med representanter från Sörmlandsidrotten som bland annat pratade om trygg idrott och barnkonventionen. För de allra minsta fanns ansiktsmålning och ballongkonster. Och hur det gick i matchen? Jo, föreningslivet vann!


Ämnen

Fritid

Platser

Södermanland

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland drygt en halvtimme från Stockholms centralstation och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.


Kontakt


Anna Sandklef

Verksamhetschef Kommunikation och samverkan

anna.sandklef@gnesta.se

0158 275 263

070-657 01 18