Under många år har Kalmar kommun tryckt en cykelkarta för att ge en överblick över cykelnätet och var det finns servicemöjligheter. Nu har kartan även blivit interaktiv.

Den interaktiva cykelkartan är tänkt som ett komplement till den tryckta cykelkartan och Kalmarappen. Du kan zooma fritt i kartan och tända/släcka lager som visar cykelvägar, cykelpumpar, cykelverkstäder och cykeluthyrare. Kartan öppnas i en vanlig webbläsare och fungerar därför i såväl mobiler som på surfplattor och datorer.

Mer information: Robert Sjöberg, GIS-utvecklare, robert.sjoberg@kalmar.se 0480-45 03 56
Thomas Eidrup, cykelstrateg, thomas.eidrup@kalmar.se 0480-45 04 66

Du hittar cykelkartan här.

 


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 


Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41