Ur vuxenprogrammet kan nämnas föredrag om Selma Lagerlöf av Anna-Karin Palm och om odling av Peter Streijffert, författarbesök av Augustprisvinnaren Marit Kapla och Anne Swärd och mycket mer.


Ur barn/ungdomsprogrammet kan nämnas författarbesök av Elias Våhlund, sagostunder på fyra olika språk, bokrelease av Barnen i Kramdalen 3 av Andreas och Emelie Sjölander, kvällar om Harry Potter och Game of Thrones samt många aktiviteter både på sport- och påsklovet.

 

Välkomna att ta del av programmet via webben
https://bibliotek.kalmar.se/web/arena/evenemang
eller kom in och hämta ert program på närmaste bibliotek.
 
Kontaktpersoner vuxen
Ola Kumlin 0480 450658
 
Kontaktpersoner barn/unga
Emilie Falk 0480 450670
 


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 70 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41