Bertil Ekvall, Fastighetsutvecklingschef

Bertil Ekvall har rekryterats till rollen som fastighetsutvecklingschef hos Signalisten i Solna och får ansvaret för företagets fastighetsutveckling och nybyggnation.

Bertil har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Stockholmshem AB och rollen som projektchef. Han har även arbetat på Skanska, Blomsterfonden och Stockholms kooperativa förening.    

-  Jag ser fram emot att arbeta på Signalisten och alla de spännande utmaningar som företaget står inför de närmaste åren, säger Bertil Ekvall.

Bertil Ekvall kommer att ha det övergripande ansvaret för Signalistens projekt inom förnyelse och nyproduktion. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

-  Signalisten planerar att genomföra ett antal större nyproduktionsprojekt som kommer att pågå under flera år framåt. Först ut är seniorboendet Palsternackan i Huvudsta med byggstart redan i början av nästa år. Sen kommer Bollen i Råsunda med cirka 210 hyresrätter i centralt läge. Här får Bertil en strategisk roll och blir med sin långa erfarenhet av fastighets- och byggbranschen en viktig tillgång för oss, säger Per Anders Hedkvist, VD på Signalisten.

Bertil Ekvall tillträdde sin nya tjänst på Signalisten i början av november 2017. Han efterträder Erik Lindfors som går i pension.


Bostadsstiftelsen Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med det helägda dotterbolaget Solnabostäder äger Signalisten cirka 4 000 lägenheter och 200 verksamhetslokaler i fastigheter runt om i Solna. Signalisten har cirka 60 anställda. Se mer information på www.signalisten.se


 Kontakt


Åsa Hart

Kommunikationschef

asa.hart@signalisten.se

072-40 24 790

Vivianne Habra

Presskontakt

vivianne.habra@signalisten.se

08-705 22 28