Nytt användargränssnitt i NewsMachine! Måndagen den 11:a juni planerar vi att lansera det nya användargränssnittet i NewsMachine som vi arbetat med en längre tid.

Vi har tidigare informerat om den nya versionen av vår webbsajt, känd som “beta”, som har ett nytt användargränssnitt. En del av er användare använder den redan då den har funnits och finns för test på adressen beta.newsmachine.com  Ni kan redan nu gå in och börja använda den.

För att använda den nya sajten behöver du inte göra någonting. Alla agenter och all data ligger kvar som vanligt. Du använder samma login och alla funktioner finns som tidigare. Mejlrapporter går ut som tidigare. Ett litet tips är att du som är administratör kan logga in via en knapp – precis som det fungerar nu.

Kontakta oss gärna på  support@newsmachine.com eller 08-46 50 53 00 om du behöver hjälp med att använda den nya sajten, vill ha en demo eller genomgång. 

Vi planerar att under en tid låta den “gamla” sajten finnas tillgänglig på oldmachine.newsmachine.com för den som hellre vill använda det gamla användargränssnittet. 

Den nya versionen har många fördelar såsom att den är ännu mer “responsiv” och därmed fungerar bättre på mobila skärmar än innan, och den är även snabbare. Det finns även många nya funktioner och nya fiffiga verktyg som gör ditt arbete mer effektivt och roligare. Om du klickar på menyvalet Dashboard finner du ett nytt spännande verktyg för presentationsgrafik. Exempelvis så kan du göra en automatisk analys av tonalitet. Eller varför inte testa att göra ett ordmoln där ord som sökagenten hittar samlas och presenteras? Orden är dessutom klickbara: klicka och du får upp en lista över artiklar där just det ordet förekommit bland agentens sökresultat. Ett smidigt och enkelt sätt att få en överblick över vilka ord som förekommer och de artiklar där de förekommit.

Dessutom är vi stolta över det nya gränssnittet där vi utgått från hur ni som användare hanterar er omvärldsbevakning och er distribution av pressmeddelanden. Men arbetet är inte färdigt – vi arbetar aktivt på att utveckla och förbättra och välkomnar all feedback från våra användare. Mejla oss om du kommer på något – stort som smått till support@newsmachine.com.


NewsMachine AB är ett oberoende omvärldsbevakningsföretag med fokus på webbaserade nyheter.


Kontakt


Peter Braroe

VD

peter.braroe@newsmachine.com

08-46 50 53 00

08-46 50 53 07

0708-750 991

Henrik Zettergren

Analyschef

henrik.zettergren@newsmachine.com

0705-989 449