Nu är det klart att Guldfesten får ett nytt datum, lördagen den 17:e oktober.

Upplägget är detsamma som innan och förköpta biljetter gäller.

- Det var självklart tråkigt att vi behövde ställa in Guldfesten lördagen den 14 mars. Guldfesten involverar många, men alla sponsorer, samarbetspartners, gäster, prisutdelare och övriga har visat stor förståelse i denna svåra tid. Så nu när ett nytt datum är satt ser vi fram emot att samarbeta för en festlig höstgala istället, säger Thomas Davidsson, näringslivschef Kalmar kommun.

Kalmar kommun följer hela tiden utvecklingen kring coronaviruset och följer den information och de rekommendationer som lämnas av Folkhälsomyndigheten och Utrikesdepartementet för att motverka smittspridning.

För mer information, kontakta:

Näringslivschef Thomas Davisson, 0480-45 00 61, thomas.davidsson@kalmar.se

Kommundirektör Annette Andersson, 0480-45 75 20, annette.andersson@kalmar.se 


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41