Preem, BRA Flyg och Swedegas i unikt panelsamtal om greenwashing. 3/7 arrangerar Jordens Vänner ett seminarium i Almedalen där alla de nominerade till Svenska Greenwashpriset 2019 kommer att delta.

Alla de nominerade till årets greenwashpris är nu bekräftade till Jordens Vänners panelsamtal och prisutdelning i Almedalen! Kom och diskutera greenwashing med de nominerade och Jordens Vänner. Förra året vann Centerpartiets styrelse. Vem blir årets miljöförvillare?

På vår hemsida kan du fortfarande rösta på den du tycker förtjänar priset mest. Röstningen är öppen fram till prisutdelningen som äger rum 3 juli 14:30 på Campus Gotland, Cramérgatan 3 sal B11. Eventet kommer även livestreamas på vår facebooksida.

Det är verkligen unikt att Preem, BRA Flyg och Swedegas deltar i panelen och diskuterar deras grönmålade marknadsföring med oss. Vi erbjuder ett panelsamtal följt av prisutdelningen för vinnaren av Sveriges minst attraktiva miljöpris, Svenska greenwashpriset 2019.

Vi har också två efterföljande seminarier i samma sal:

16:00 - 16:40 Hållbara influencers eller ännu ett uttryck för företagsmakt?

17:00 - 17:45 Climate justice, more important now than ever

 

Med vänlig hälsning,

Charlotte Lundqvist

Enheten för påverkan och kampanj
Jordens Vänner /Friends of the Earth Sweden
Postadress: Box 7048
402 31 Göteborg
Besöksadress: Nedre Fogelbergsgatan 4
Tel: +46 (0) 31-12 80 42
Mob: +46 (0) 737-40 66 06

E-post: charlotte.lundqvist@jordensvanner.se 

www.jordensvanner.se

 

sweden-horizontalJordens Vänner är en partipolitiskt och religiöst obunden icke vinstdrivande organisation som arbetar för miljö och solidaritet. Organisationen verkar för en rättvis fördelning av jordens resurser, för fred samt ett ekologiskt hållbart och mänskligt samhälle där djur omfattas av hänsyn, medkänsla och respekt. Vi värnar om demokrati, folkrörelsesamarbete, jämlikhet mellan könen och kulturell mångfald.


Kontakt