Fotograf/Källa: Peter Knutson

Författarna Lena Ebervall och Per E. Samuelssons böcker handlar om riktiga rättsskandaler, fall som ofta blivit mycket uppmärksammade i media. Nu kommer de till Pårydparken och berättar om sina böcker och sitt författarskap.

Per och Lena är ett par på många plan. De är gifta med varandra, jobbar på samma advokatfirma samt skriver romaner tillsammans. Författarduon debuterade 2008 med boken ”Ers Majestäts olycklige Kurt”. De har också bland annat skrivit ”Florence Stephens förlorade värld” och ”Bombmannens testamente”. Just nu är de aktuella med ”Domardansen”, boken om hur en korrumperad domare fick hjälp av Sveriges makthavare att plundra sina offer.

Media hälsas välkomna till en spännande och intressant kväll i rättvisans tecken.

Tid: 10 april kl.19.00
Plats: Pårydparken
Arrangör: Pårydsbiblioteket

För mer information kontakta
Jessica Åkerklint, Pårydsbiblioteket/Hagbybiblioteket
0480-45 29 79, jessica.akerklint@kalmar.se
Tillgänglig för frågor på telefon 10 april 11.00-14.30


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 


Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41