Äntligen är det dags för att inviga den nya kultur- och fritidsfilialen i Smedby. Fokus denna invigningsdag ligger på att mötas, vilket är en del av vår vision.

Invånarna i Smedby har lämnat in många förslag kring både namn och verksamhet, på invigningsdagen kommer namnet ut i offentlighetens ljus! 

Vi kommer att bjuda på enklare fika, musikunderhållning och ett smakprov av vad filialen kommer att erbjuda! 

När: lördag 13/10 11:00-14:00
Var: Wennerbergs väg 2, Smedby

För mer information, kontakta
Angelina Aravena
Koordinator         
tfn. 0480-45 06 66
Angelina.aravena@kalmar.se


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41