Fredagen den 25 oktober invigs Timrå lärcentrum, en öppen kommunal lärmiljö och mötesplats för vuxna studerande. På plats för att klippa ett symboliskt band finns barn- och utbildningsnämndens ordförande Lisbeth Eklund (S) samt vuxenutbildningens rektor Martin Eriksson.

Tid: 13.00
Plats: Vuxenutbildningen, Kottgränd 6, Timrå.

Om Lärcentrum

Timrå lärcentrum är finansierat med statsbidrag och är en del i ett långsiktigt regionalt arbete som samordnas av Region Västernorrland. Kommunerna samverkar kring utbud av utbildningar och en viktig del i arbetet är att föra dialog med utbildningsanordnare, lärosäten och arbetsgivare. Syftet är att öka antalet studerande som slutför sina utbildningar, främja tillgång till utbildning och skapa en likvärdighet mellan kommunerna när det gäller tillgång till utbildning.

Vårt lärcentrum är en del av Vuxenutbildningen Timrå och kopplat till det nationella nätverket för lärcentrum Nitus.

Media inbjuds att närvara vid invigningen.

 

För mer information, kontakta:
Martin Eriksson
Rektor, Vuxenutbildningen i Timrå.
Telefon: 070-190 36 56

Roger Åström
Biträdande förvaltningschef, barn- och utbildningsförvaltningen.
Telefon: 073-270 54 79Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt