Fotograf/Källa: Patrik Leonardsson

Naturturism, tillgänglighet och hållbara leder står i fokus när Hallands första regionala tankesmedja för friluftsliv arrangeras den 11 oktober på Åkulla friluftsgård i Varbergs kommun. Här möts politiker, tjänstemän, företagare inom naturturism, föreningslivet och intresserade privatpersoner för att diskutera och utbyta erfarenheter. Målet är att stärka friluftslivet i länet.

Tankesmedjan är en heldag med spännande föreläsningar och workshops. Tanken är deltagarna ska nätverka och låta sig inspireras av allt som är på gång inom friluftslivet – både här i Halland och längre bort.

Huvudföreläsningen hålls av Katarina Rönnbacka Nybäck, utvecklingsledare på Bergslagen Cycling – Sveriges största cykelområde.

– Vi ser fram emot givande diskussioner och erfarenhetsutbyte så att vi tillsammans kan stärka friluftslivet i Halland, säger friluftsstrateg Conradin Weindl.

Medietillfälle

Media är välkommen att delta på tankesmedjan. Under fika-pauser och lunch finns möjlighet att göra intervjuer. Se det bifogade programmet för ett mer detaljerat tidsschema. Hör gärna av er till Conradin Weindl om ni är intresserade av att besöka tankesmedjan.

Datum och tid: 11 oktober 2018, klockan 9.00-15.30

Plats: Åkulla friluftsgård, Varbergs kommun.

Kontakt: Conradin Weindl, friluftsstrateg på Länsstyrelsen i Hallands län

E-post: conradin.weindl@lansstyrelsen.se    Telefon: 010-224 33 91
Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Landshövdingen är chef för Länsstyrelsen och har i uppdrag att följa utvecklingen och informera regeringen om länets behov.


Kontakt


Niklas Glans

Kommunikationschef

Niklas.Glans@lansstyrelsen.se

010 - 22 43 248

Sofie Tedenstad Svebring

Kommunikatör

sofie.tedenstad-svebring@lansstyrelsen.se

010 - 22 43 363

Åsa Ehrnberg

Kommunikatör

asa.ehrnberg@lansstyrelsen.se

010 - 22 43 229

Nicole Blomstrand

Kommunikatör

nicole.blomstrand@lansstyrelsen.se

010 - 22 43 304

Marcus Johansson

Kriskommunikatör

marcus.johansson@lansstyrelsen.se

010 - 22 43 275