Den 26 maj mellan kl 11-14 håller kultur- och fritid en medborgardialog om Kulturkvarteret. Denna dag får du bl.a. komma in i det gamla Posthuset och prata med bibliotekspersonalen som flyttar in där 2019.

Under dagen får du även träffa politiker, personal från alla våra verksamheter. Vi vill gärna veta vad som är viktigt för dig i ett Kulturkvarter. 

Media hälsas varmt välkomna!

Tid: Lördag 26 maj klockan 11:00
Plats: Framtida Kulturkvarteret - Posthuset, Tullslätten 4 

Till programmet


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 


Ämnen

Kultur

Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41