Kalmar kommun är ensamma i Sverige om att erbjuda en verksamhet som Bas Kalmar.

BAS Kalmar förbereder för starten på SFI. Vi ger kunskap i svenska och basämnen, men vi har också inriktning på friskvård och ger även modersmålsundervisning. Vi jobbar för att öka deltagarnas delaktighet i samhället, självförtroende och motivation. Målgruppen är främst nyanlända som är kortutbildade och analfabeter tidigt i etableringen.

Tisdag 18/6-2019 kl. 13-15

Kunskapens Hus, Engelska vägen 12

Kontakt:

Projektledare Anna Åhman, tel. 0480-(4)53148
anna.ahman@kalmar.se


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 70 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41