Fotograf/Källa: Jan Magnusson

Till hösten 2020 startar verksamhet på Tallhagsskolan med förskolan Tallen och Gröndalsskolan (träningssärskolan) först ut. Ett stort arbete som involverat flera av kommunens förvaltningar. Media hälsas varmt välkomna till pressträff.

Tid: Tisdagen den 30/6 kl 09:00
Plats: Utanför grindarna till huvudentrén, adress Gröndalsvägen 19A

På plats finns:
Lasse Johansson (S), utbildningsnämndens ordförande
Hildur Blaasvaer Brorsson, rektor, förskolan Tallen
Susanne Lind, rektor Gröndalsskolan
Representant från Kifab
Representant från Multibygg


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 70 000 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 


Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41