16-18 april är det åter dags att låta Eskilstuna kommunkoncern inspirera! Vi presenterar oss genom runt 60 montrar, cirka 70 olika seminarier, prisutdelningar, scenprogram med underhållning, många intressanta möten och mycket mer. En liknande mässa genomfördes i april 2013.

När? 16-18 april, 10.00–16.00
Var? MunktellArenan, Eskilstuna

Alla dagar inleds med ett invigningstal av kommundirektör Pär Eriksson klockan 10.15 inne på utställningsområdets scen. Sedan fortsätter dagarna med ett underhållande scenprogram, många inspirerande seminarier och ett utställningsområde där kommunkoncernen visar upp verksamheter och projekt.

Mässan är en möjlighet att möta kommunkoncernens många olika verksamheter och få insyn och chans till dialog – på ett inspirerande och roligt sätt. 16-17 april är mässan öppen främst för kommunkoncernens medarbetare och på lördagen, 18 april, välkomnas allmänheten. Hela programmet finns bifogat under "Relaterat material". Varmt välkommen att besöka mässan alla tre dagarna!

För intervjuer på plats: Kontakta uppdragsledarna Maria Ståhl 073-950 60 88 eller Karin Wittur 073-940 83 74 för vidare hjälp med personer att intervjua.

Mer information om Eskilstuna inspirerar:
– Mässan är ett led i att utveckla Eskilstuna. Det finns så mycket bra som görs i våra kommunala verksamheter och de här dagarna är ett tillfälle för våra medarbetare att visa upp det både inför varandra och inför Eskilstunaborna. Den här mässan visar att vi är en kommun som har både ambitioner och genomför i praktiken. En kommun när den är som bäst, säger Pär Eriksson, kommundirektör Eskilstuna kommun.

I montrar och seminarium hittar du allt från Eskilstuna som evenemangstad och förebyggande hälso- och sjukvård till digitalt lärande och om fler jobb i Eskilstuna. På utställningsområdets scen är det underhållning från kommunala verksamheter, det blir ClownClubben, utfrågning av kommunstyrelsens ordförande Jimmy Jansson och prisutdelning av Stora inspirationspriset – priset där medarbetare fått nominera varandra i olika kategorier.

Annika Tjernström, HR-direktör, är den ena konferencieren.
– Mässan är ett sätt att både visa allmänheten det viktiga jobb våra medarbetare gör varje dag, men också att stärka vi-känslan bland alla medarbetare. I arbetet med mässan arbetar alla tillsammans oavsett vilken arbetsplats du har. Det är roligt att se hur alla medarbetare arbetar över förvaltnings- och bolagsgränserna och skapar en tydligare samverkan. Vi är en kommunkoncern tillsammans, säger Annika Tjernström.

Miljödiplomerat event
Mässan miljödiplomeras genom Svensk Miljöbas metod för miljödiplomering av event. Läs mer på eskilstuna.se/inspirera eller besök svenskmiljobas.se

För mer information om Eskilstuna inspirerar:
Pär Eriksson kommundirektör, 070-167 21 45
Maria Ståhl uppdragsledare Eskilstuna inspirerar, 073-950 60 88
Karin Wittur uppdragsledare Eskilstuna inspirerar, 073-940 83 74

Eller besök eskilstuna.se/inspirera

Kontakt