Det är nu klart att Quality Cars etablerar sig i Timrå. Vid tisdagens kommunstyrelsesammanträde beslutade kommunstyrelsen att godkänna köpeavtalet mellan kommunen och företaget Quality Cars. Det innebär att företaget köper 4700 m2 lokaliserat vid Terminalvägen med skyltläge mot E4an.

I Timrå går företagen före och det är otroligt glädjande att vi kan möjliggöra den här typen av etablering på ett av kommunens attraktiva industriområden, säger kommunstyrelsens ordförande, Stefan Dalin.

Företagets verkställande direktör ser framemot att etablera sig i kommunen:

Det ska bli trevligt att komma till Timrå och vi ser framemot att satsa i kommunen, säger Loqman Kaki, vd Quality cars.

Etableringen går helt i linje med de prioriterade insatsområdena ”hållbar företagsamhet” och ”tillväxtattityd”, enligt Timrå kommuns näringslivspolicy. Företaget som är i tillväxt har planer på att bygga en bilhall med tillhörande verksamheter som verkstad och rekond.

Det är otroligt glädjande att vi är en möjliggörare för etablering och tillväxt. Dessutom ser företaget läget, tomtstorleken och detaljplanen som avgörande för att förlägga sin verksamhet i Timrå. Det bådar gott för ett fortsatt utvecklande företagsklimat i kommunen, avslutar näringslivschef Christian Söderberg.

Mer information:
Christian Söderberg, näringslivschef, Timrå kommun, tfn: 060-16 31 00
Loqman Kaki, vd, Quality cars, tfn 060-100014


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt