Sverige fick sin första trestjärniga krog i går när restaurang Frantzén fick den tredje och mest åtråvärda stjärnan i den prestigefyllda Michelinguiden. – En jävligt bra måndag, sa krögaren Björn Frantzén när han tog emot priset.

Utannonseringen av de nordiska stjärnorna skedde i Köpenhamn. Danmark och Norge har sedan tidigare varsin trestjärnig restaurang men i Sverige har fått vänta tills nu då Björn Frantzén tog plats i den exklusiva trestjärniga ligan.

En totalupplevelse inkluderat en av de mer häftiga hissarna i Stockholm, säger vi på Hissgruppen. “It’s everything from the doorbell on the door, to the elevator that's just for the restaurant with the music and the light changing as you go up to the rooftop terrace, to the Japanese toilets to the open-fire kitchen,” he says. “There’s so many party tricks going on. It’s madness.”

I ett hissprojekt som detta är vi på Hissgruppen ofta med i projekteringen och säger vad som är möjligt eller inte möjligt. Vi möter arkitektens visioner och tar dem så långt det går. Det finns ett regelverk att förhålla sig till och där är vi med och vägleder i ett tidigt skede.

 

OM Hissgruppen:
Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978 och som tillsammans med ITK, Nordisk Hiss, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen ingår i Motum-koncernen.

Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden, vilket ger en lägre kostnad för slutkunden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt årets alla dagar. Personlig service och engagemang är viktigt för oss!Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. De levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.


Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34