Personlig hjälp med att välja ut dina varor och leverans direkt hem till dörren är återigen bara ett telefonsamtal bort. Nu kommer vårens och sommarens uppskattade hemleveranstjänst tillbaka till Ringen centrum, i en ny form.

Från mars till slutet av sommaren erbjöds personlig shoppingservice med hemleverans från AMF Fastigheters handelsplatser Gallerian, Mood Stockholm, Fältöversten, Ringen centrum och Västermalmsgallerian. Lagom till höstens och vinterns mer intensiva handelsperioder återlanseras nu tjänsten, i en ny form.

- Vi fick väldigt positiv respons när vi lanserade hemleveranstjänsten i våras, både från våra handlare och från kunder som av olika anledningar inte kunde besöka oss. Inte minst den personliga servicen uppskattades. Det känns jättekul att återigen kunna erbjuda tjänsten och vi hoppas att den blir lika uppskattad denna gång, säger Anna Thelander, marknadschef på AMF Fastigheter.

Några av nyheterna är att du nu, förutom att ringa in din beställning, även kan använda en chatt, att leveranserna sker i elbil och att du kan beställa till orter utanför Stockholm. När julen närmar sig kommer du även kunna få dina varor inslagna.

Den personliga shoppingservicen med hemleverans återlanseras på de olika handelsplatserna under november och gäller som kortast fram till jul. För mer detaljerad information om erbjudandet på respektive handelsplats, vänligen besök:

Ringen

Gallerian

Västermalmsgallerian

Fältöversten

Mood Stockholm


För mer information:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

• • • 

Ringen centrum har varit den lokala mötesplatsen i Skanstull i mer än 30 år. Med sitt läge och breda utbud är Ringen det självklara valet för umgänge, mat och shopping. Sedan 2012 ägs och förvaltas handelsplatsen av AMF Fastigheter som arbetar aktivt för en levande och attraktiv stad. Visionen är att skapa stadsrum där människor vill vara. 


Bifogade filer

 Hemleverans RingenKontakt


Bodil Hassel

Presskontakt

bodil.hassel@amffastigheter.se

073-270 62 34

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Caroline Sjöblom

Marknadsansvarig

caroline.sjoblom@amffastigheter.se

0702-59 67 43

Lena Rune

Centrumchef

lena.rune@amffastigheter.se

08 - 600 68 74