Fotograf/Källa: AMF Fastigheter

Under 2021 öppnar en grön oas för vegansk mat, dryck och umgänge från morgon till sen kväll i MOOD Stockholm. Satsningen är den första i sitt slag i hjärtat av Stockholm. Restaurangen med bar och uteservering förväntas bli ett populärt vattenhål där alla kan hitta sina favoriter.

MOOD Stockholm samlar idag flera älskade destinationer för mat och dryck som med innovativa koncept brutit ny mark på Stockholms matscen. Under 2021 tillkommer ytterligare ett spännande format, när Robert Hållstrands nya satsning slår upp portarna.

Robert Hållstrand har över 20 års erfarenhet från krog- och nöjesbranschen i Stockholm och står bland annat bakom Story Hotel, Nox restaurang, Hallwylska restaurangen och de ikoniska nattklubbarna Bondi café, The Plaza Club, Fou, Rose, Village och Kharma. Den nya restaurangen i MOOD Stockholm kommer Robert att driva tillsammans med sin bror, Douglas Hållstrand. Bakom konceptet står även andra intressanta namn som kommer att presenteras under våren.

- Målet är att skapa en riktigt lockande destination, ett ställe dit man vill ta sig oavsett tillfälle och oavsett om du vill äta brunch med vänner, ta en enkel fika, njuta av en skön middag eller en AW med kollegor. Inspirationen kommer från Los Angeles och New York, restauranger som är centralt placerade i en pulserande stad men som erbjuder en egen värld med ett veganskt och unikt matkoncept. En urban och spännande oas dit alla är välkomna för att njuta av miljön lika mycket som av maten, säger Robert Hållstrand.

Bakom Robert Hållstrands veganska satsning finns en passion och ett starkt engagemang för att skydda och värna om djur. Samma engagemang har tidigare lett till olika välgörenhetsprojekt inom djurrätt, där han bland annat arbetat tillsammans med Wildhood Foundation för att skydda vilda djur i Sydafrika och Zimbabwe mot tjuvskytte.

- Jag blev vegetarian för tio år sedan och är sedan fyra år tillbaka vegan. Jag tog beslutet baserat på min stora kärlek för djur, men blev snabbt förvånad över hur otroligt god växtbaserad mat det finns. En helt ny värld av fantastisk mat som jag inte visste fanns, som dessutom har substitut för all annan mat jag tidigare åt. Vegansk mat är inte bara kalla sallader utan även kul och smakrik comfort food som man inte kan få nog av.

Den nya restaurangen och baren öppnar på plan 3 i MOOD Stockholm under 2021, bredvid bland andra Posh Living och Leilas General Store. Lokalen kommer att sträcka sig ut över delar som tidigare tillhörde den allmänna ytan i handelsplatsen, och kommer även att ha en stor uteservering. Totalt kommer det att finnas omkring 300 sittplatser.

- Med den här nya restaurangen faller en pusselbit på plats, inte bara i MOOD Stockholm utan även i kvarteret och i centrala Stockholm. Konceptet ligger helt rätt i tiden och öppnar i en lokal med otrolig potential. Vi ser fram emot att berätta mer inom kort, säger Lena Rune, centrumchef för MOOD Stockholm.

Mer information om maten, konceptet samt öppningsdatum kommer snart.


För mer information kontakta: 
Tina Landelius, presskontakt AMF Fastigheter 
E-post: tina.landelius@amffastigheter.se  
Tel: 0722 - 35 32 69 

Om MOOD Stockholm
MOOD Stockholm är en urban mötesplats belägen i centrala Stockholm. Med en unik butiksmix på ett 50- tal butiker, flertalet populära restauranger och mötesrum har handelsplatsen utvecklats till en självklar mat-och shoppingdestination som satt hela området på kartan sedan öppning 2012. I den brokiga och levande miljön kan man njuta, shoppa, umgås och arbeta under en stor del av dygnets alla timmar. Mood Stockholm är helt enkelt en modern stad i staden. Läs mer om Mood på http://moodstockholm.se.  

 
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722-35 32 69

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

08-600 69 30

073-836 34 50

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

08-600 69 17

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

08-600 68 27