Den snabbväxande digitala veterinärtjänsten Vethem lanserar nu veterinärvård för lantbruksdjur. Ett nytt samarbete med LRF Media innebär att Vethem nu ger alla LRF:s medlemmar och prenumeranter på medlemstidningarna Land och Land Lantbruk en förmånlig möjlighet att välja digital vård för större djur som gris, får, get och ko.

LRF har 140 000 medlemmar över hela landet vars lantbruksdjur nu tar klivet in i den digitala vårdkedjan. Samarbetet med Vethem innebär att lantbrukare kan få snabb och lättillgänglig veterinärvård då Vethem har öppet alla dagar mellan 07.00 och 24.00.

Stort behov för många lantbrukare

– Vi kommer att få se många nya digitala tjänster inom lantbruket de närmaste åren och att få en ökad tillgång till veterinärer är ett konkret behov för många lantbrukare, säger Johan Svensson, Affärsutvecklingschef på LRF Media.

Djurägare bokar enkelt ett samtal i Vethem-appen och får sedan veterinärrådgivning, behandling och recept vid behov. Skulle djuret behöva uppsöka en fysisk klinik skriver veterinären en remiss.

Tillgängligt över hela landet

– Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda vår veterinärtjänst till ännu fler djur. Vår ambition är att göra djurvård så snabb och lättillgänglig som möjligt för alla som har lantbruksdjur. Veterinärrådgivning av Vethem är alltid bara ett videosamtal bort – oavsett var man befinner sig, säger Hidayet Tercan, grundare av Vethem.

Så fungerar det:

  • Djurägare bokar ett samtal i appen
  • Veterinär utvärderar och bedömer situationen.
  • Veterinär behandlar, remitterar eller skriver ut recept om behov finns.
  • Första samtalet är gratis. 

För mer information, kontakta:Hidayet, Tercan, 070 376 71 51, hidayet@vethem.se, eller Johan Svensson, affärsutvecklingschef LRF Media, 073 558 19 97, johan.svensson@lrfmedia.se
Kontakt