Efter 14 år på Sergels torg flyttar Savills vidare inom AMF Fastigheters bestånd till ny lokal i MOOD District.

Efter 14 år på Sergels torg flyttar Savills vidare inom AMF Fastigheters bestånd till ny lokal i MOOD District.  Den nya adressen från mitten av november blir Regeringsgatan 48 där Savills kommer att hyra kontor ovanför handelsplatsen MOOD Stockholm. De flyttar in på ca 500 kvadratmeter.

– Som ett led i den nya satsningen på Savills verksamhet tar vi nästa steg och flyttar till moderna och ändamålsenliga lokaler i MOOD District. Vi är väldigt glada över att ha hittat en långsiktig lösning inom AMF Fastigheters bestånd, säger Niklas Samuelsson, VD på Savills.
 
– Vi är väldigt glada att Savills väljer att flytta till MOOD District. Vi tror och hoppas att det kommer bli en naturlig plats att växa på, mitt i kvarterets kreativa puls där handel, mat, möten och ledande bolag blandas, säger Magnus Carlsson, försäljningschef på AMF Fastigheter.
 
För ytterligare frågor, kontakta:
Niklas Samuelsson, VD på Savills
Tel: +46 733 49 87 49
E-post: niklas.samuelsson@savills.se
 
Marcus Hallberg, presskontakt, AMF Fastigheter
Tel:  08- 600 68 87
E-post: marcus.hallberg@amffastigheter.se 
 
Om Savills
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda och över 600 kontor i 60 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning. Läs mer på savills.se

Om AMF Fastigheter
AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 35 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har idag ett marknadsvärde om cirka 73 miljarder kronor. Läs mer på www.amffastigheter.se

 

Relaterade bilder


Bifogade filer

 MOOD Stockholm entré


Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

08-600 69 26

0722-35 32 69

Presstelefon (jour)

Pressfrågor utanför ordinarie arbetstid

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Bodil Hassel

Kommunikatör

bodil.hassel@amffastigheter.se

08-600 68 34

073-270 62 34