Alla personer som är 65+ och är boende i Kalmar kommun har i dagarna fått ett nyhetsbrev med posten, Senior i Kalmar, där Kalmar kommuns pensionärsråd är avsändare.

I detta nyhetsbrev går det bland annat att läsa om Kalmar kommuns medverkan under mässan SeniorEvent den 23-24 mars 2020. På grund av den rådande situationen med coronavirus och för att motverka smittspridning ställs nu hela mässan in och flyttas till hösten 2020. Nya datum för mässan är ännu inte bestämt.

Enligt information från teamen bakom SeniorEvent kommer förköpta biljetter att gälla till det datum då evenemanget kommer att genomföras istället. Vi kommer att bevaka informationen från SeniorEvent och uppdatera på kalmar.se.

För mer information, kontakta:

Cim Wahlström, Folkhälsosamordnare, 0480-45 39 57, cim.wahlstrom@kalmar.se


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41