Silverfisken hör till ett av de vanligaste skadedjuren i våra hem. Den är inte farlig i sig, men den kan orsaka besvär som skador på tyger och böcker. Har en silverfisk väl dykt upp i ditt hem, kan du vara säker på att det snart kommer dyka upp fler.

Silverfisken trivs i fuktiga och varma miljöer eftersom de är lättare att föröka sig på dessa platser. Dessutom är de mest aktiva på natten när det är mörkt, vilket gör att det kan vara svårt att upptäcka dem. 

Silverfisken är inte alls farlig, så att ha sølvfisk i sig är inte ett allvarligt problem. Det gäller dock att vara uppmärksam då deras närvaro ibland kan bero på fuktskador i hemmet. Om de bara ses i fuktiga rum, som tvättstuga, kök eller badrum, behöver du förmodligen inte oroa dig, men om du ser dem i andra rum är det en bra idé att undersöka om det finns fuktskador.  

Vårt team på Skadedyrsexperten.dk arbetar hårt för att handplocka produkter från välkända och väletablerade leverantörer både lokalt och globalt. Genom att arbeta nära med experter har vi fått ovärderlig insikt och förståelse för hur vi kan bli av med de vanligaste skadedjuren i de nordiska länderna” säger pressansvarig på Skadedyrsexperten.dk 

Det tar tid att bli av med silverfisk, så här gäller det att ha tålamod. Det finns dock olika metoder man kan använda för att bli av med silverfisken på ett effektivt sätt. Om du kombinerar dessa har du en god chans att vinna matchen. Ett mycket effektivt medel är röd cederolja, som kan köpas antingen som en spray eller som en olja på flaska. Oljan appliceras på lister, sprickor och dörrtrösklar nära de platser där silverfisken finns. Det första man ska göra för att hålla silverfisken borta är att hålla hemmet rent, eftersom silverfisk dras till matrester, så en ordentlig rengöring är därför en bra start på processen.  

 

Om Skadedyrsexperten.dk 

Skadedyrsexperten.dk är specialister på att som rör skadedjur. Teamet bakom företaget har ett stort och genuint intresse av att hjälpa kunder. Butiken startade under 2017 och det är ett svenskt företag i grund och botten med säte i Helsingborg. 

 

Presskontakt

Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.seKontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00