Stockholms konstnärliga högskola (SKH) utlyser treåriga kandidatutbildningar inom cirkus, danspedagogik, mimskådespeleri, operasång och scenkonst. Utbildningsstart är höstterminen 2019 och sista ansökningsdag är 15 januari 2019. I samband med ansökningsperioden välkomnas alla nyfikna till ett Öppet hus på måndag 10 december, till SKH:s tre skolor: DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola.

Nu är det dags att söka till Stockholms konstnärliga högskolas treåriga kandidatutbildningar inom cirkus, danspedagogik, mimskådespeleri, operasång och scenkonst (d.v.s för de yrken som arbetar ”runt och bakom” scenen). Utbildningsstart är höstterminen 2019 och sista ansökningsdag är 15 januari 2019.

I samband med ansökningsperioden håller Stockholms konstnärliga högskola Öppet hus måndag 10 december, för första gången på alla tre skolor samtidigt: DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola.

– Det känns extra roligt med ett gemensamt öppet hus eftersom vi faktiskt är en enhet, en gemensam högskola. Det är något som många inte har uppfattat, delvis på grund av att skolorna är utspridda rent fysiskt, delvis för att vårt gemensamma namn – Stockholms konstnärliga högskola – ännu inte är lika inarbetat som de respektive skolnamnen är, säger Åsa Edenroth, kommunikatör vid Stockholms konstnärliga högskola.

Läs mer på Stockholms konstnärliga högskolas webbplats: www.uniarts.se

 


Stockholms konstnärliga högskola med skolorna DOCH Dans och Cirkushögskolan, Operahögskolan och Stockholms dramatiska högskola utbildar och forskar inom cirkus, dans, film, media, opera, teater och annan scenkonst. Vi vill med vår unika sammansättning av utbildningar och konstnärlig forskning ge nya möjligheter för framtidens kunskaps- och samhällsutveckling. Läs mer: uniarts.seKontakt


Kristina Appelqvist

Kommunikationsstrateg

kristina.appelqvist@uniarts.se

+46 (0)8 49 400 014

Monica Engdahl

Kommunikationschef

monica.engdahl@uniarts.se

+46 (0)8 49 400 230

Åsa Edenroth

Kommunikatör

asa.edenroth@uniarts.se

+46 (0)8 49 400 232

Magdalena Marklund

Kommunikatör

magdalena.marklund@uniarts.se

+46 (0)8 49 400 552