-Vernissage 4 juni klockan 18.00 Timrå bibliotek. Nu på måndag inviger kommunstyrelsens ordförande Ewa Lindstrand sommarutställningen 13 fotografer 24 bilder på Timrå bibliotek. Dessutom kommer Jon Sjödin spela cello till bilderna.

Det är så otroligt roligt att se vilket engagemang det finns för att sprida vackra bilder av Timrå och vi i jurygruppen fick verkligen se många vackra bilder, säger kommunstyrelsens ordförande Ewa Lindstrand tillika jurygruppens ordförande.

Oppositionsrådet Tony Andersson instämmer och gläds över ambassadörskapet:

Jag känner stor tacksamhet för det engagemang som dessa passionerade fotografer bidrar med – att stärka bilden av Timrå!

Bra mix

Tidigare i vår utannonserade Timrå kommun en fototävling i syfte att visa upp Timrå. Över 100 bilder skickades in och en jurygrupp bestående av politiker, tjänstemän och en fotograf, valde till sist ut 24 bilder. Medverkande fotografer är inte yrkesverksamma fotografer utan har ett stort intresse för fotokonsten. Under vernissagen spelar musiker Jon Sjödin cello till bilderna i utställningen.

Jurygruppen har gjort ett bra jobb och skapat en mix bilder som genomsyras av mångfald, stolthet, magi och verklighet. Jon Sjödins cellospel kommer att bli en perfekt inramning under vernissagen, säger Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig.

From Timrå with love

2015 började Timrå kommun sin resa med att stärka Timrå som plats. Många initiativ har tagits för att skapa stolthet och engagemang samt väcka intresset för Timrå. Den här utställningen är ett resultat av det pågående arbetet.

Vi hoppas på att den här utställningen kommer att bli ett återkommande arrangemang, avslutar Marie Zetterlund.

Sommarutställningen pågår fram till den 17 augusti.

Mer information: 

Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, tfn: 070-19 16 500


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt


Marie Zetterlund

Kommunikations- och marknadsansvarig

marie.zetterlund@timra.se

060 - 16 34 22

070 - 191 65 00

Lisa Källberg

Kommunikatör, barn- och utbildningsförvaltningen

lisa.kallberg@timra.se

060-16 31 00

070-208 22 89