Fotograf/Källa: Rickard L Eriksson

På tisdag är det dags för sommarens sista Musik på Larmtorget. Då gästas vi av sångerskan Sonja Aldén.

Vi kommer också att få höra ett lovande band från regionen. Artistutvecklingsprogrammet Talent Coach har valt ut nio starka akter som har fått spela under åtta av Larmtorgskvällarna. En av dem kommer dessutom att tilldelas ett stipendium, som bl.a. innebär en spelning på festivalen Vienna Waves i Wien. Vem det blir tillkännages under kvällen.

Tisdag 6 augusti
Huvudakt: Sonja Aldén

Sonja Aldén har medverkat i Melodifestivalen flera gånger, både som artist och låtskrivare. Hon har dessutom haft hela sju låtar på Svensktoppen. Med sina vackra melodier och texter har hon blivit en folkkär artist som berör.

Talent Coach-artist: Dimpker Brothers
Bröderna Martin och Adam Dimpker från metropolen Hulta i Småland ansluter till en tradition som är nog så vanlig inom amerikansk musik. Två bröder som sjunger tillsammans och hittar en magisk syntes. Tänk Louvin Brothers eller Everly Brothers i nutid. För Dimpker Brothers mix av americana och pop är i högsta grad här och nu och har ingenting med nostalgi att göra.

Musik på Larmtorget
Musik på Larmtorget är en uppskattad tradition i Kalmar. I år hålls evenemanget 2 juli–6 augusti. Arrangörer är Destination Kalmar i samarbete med krögarna runt Larmtorget. Musikkvällarna startar kl. 19:00 och klockan 19:45 står kvällens huvudartist på scen.

Hela programmet för Musik på Larmtorget: 
kalmar.com/larmtorget

För mer information, kontakta:
Åke Andersson, Destination Kalmar, tel. 0703-540 261 

Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemang och idrottsturism i Kalmar, driva turistcenter- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.

Vi genomför kontinuerligt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Det ska alltid finnas många bra anledningar att besöka Kalmar!Kontakt


Lisa Gefvert

Pressansvarig

lisa.gefvert@kalmar.com

0480-45 34 04

Emelie Nilsson

Presskontakt, Kalmar Slott

emelie.nilsson@kalmar.com

0480-45 34 06

Jenny Roloff

Bildansvarig

jenny.roloff@kalmar.com

0480-45 34 02

Åke Andersson

VD

ake.andersson@kalmar.com

0480-45 34 01

Stefan Johnson

Turismchef

stefan.johnson@kalmar.com

0480-41 77 10

Mimmi Mannheimer

Slottschef, Kalmar Slott

mimmi.mannheimer@kalmar.com

0480-45 14 93