Under fredagen hölls studentceremonier och utspring på Naturbruksskolorna Uddetorp, Svenljunga, Sötåsen och Axevalla Hästcentrum. Trots att årets firanden har sett annorlunda ut än de vanligtvis gör på grund av det rådande läget väntade för studenterna ändå en dag fylld av gemenskap och glädje.

På Naturbruksskolorna hölls ett studentfirande enligt drive-in principen, där anhöriga till studenterna fick följa utspringen från sina bilar för att på så sätt undvika risken för smittspridning. För de som inte hade möjlighet att delta vid firandet livesändes alla avslutningsceremonier och utspring på respektive skolas Facebooksida.

Totalt delades stipendier ut till 80 elever för att uppmärksamma bland annat goda studieresultat, gott kamratskap, personlig utveckling och drivkraft och intresse för den gröna näringen.

En lista över årets stipendiater finns som bifogat dokument.

Kontakt
Naturbruksskolan Sötåsen och Axevalla Hästcentrum: Jenny Jacobsson, 070-0816548
Naturbruksskolan Uddetorp: Håkan Magnusson, 072-4514013
Naturbruksskolan Svenljunga: Peter Nyman, 070-5826875

 

Om Naturbruksförvaltningen
Naturbruksförvaltningen driver utbildning och utveckling inom naturbruk i hela Västra Götaland. På Naturbruksskolorna Sötåsen, Uddetorp, Svenljunga, Axevalla Hästcentrum och Biologiska Yrkeshögskolan i Skara erbjuds utbildning på både gymnasie- vuxen- och yh-nivå. Tillsammans med näringsliv och forskningsaktörer driver förvaltningen även utveckling och innovation inom naturbruk på alla utbildningsplatser. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.
Kontakt


Sofie Liljegren

Presskontakt

sofie.liljegren@vgregion.se

070-0825669

Maria Kvarnmarker

Kommunikationschef

maria.kvarnmarker@vgregion.se

070-0823527