Autoexperten ingår samarbete med Svenska Skidskytteförbundet Fotograf/Källa: Nicklas Olausson

I oktober 2019 kom Svenska Skidskytteförbundet och bilverkstadskedjan Autoexperten överens om ett treårigt samarbetsavtal. Ett samarbete som kommer att vara fyllt med vinteraktiviteter för bilen och fartfyllda tävlingar både i skidspåret och hemma i tv-soffan.

 

- Det känns tryggt att ha med en stabil partner som Autoexperten med oss i ett långsiktigt samarbete i tre år framöver. Deras vision går i led med våra samtidigt som det finns ett genuint intresse i sporten från deras sida, säger Anders Byström landslagschef för skidskyttelandslaget.

- Vi är glada över att vara teamsponsor till skidskyttelandslaget som är ett kompetent, fokuserat och målmedvetet gäng precis som vi. Och med tanke på framgångarna i helgen ser vi verkligen fram emot en härlig vinter med spännande tävlingar, snabba skidor och avgöranden på skjutvallen, säger Magnus Plahn, marknadschef på Autoexperten.

Autoexperten har bilverkstäder i hela Sverige och vill med samarbetet med skidskyttelandslandslaget visa sig i nya sammanhang för både nya och gamla kunder. Budskapet är att ingen ska behöva köpa en ny bil utan ska kunna fortsätta åka en bil som lever längre.

 

Läs mer:

Skidskytteförbundet: skidskytte.se

Autoexperten: autoexperten.se

 

Om Autoexperten:

Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige med cirka 400 anslutna bilverkstäder. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Autoexperten är också 57 butiker för försäljning av tillbehör och reservdelar till bilar. 

Vi erbjuder bilägare ett tryggt bilägande med fri assistansförsärkring vid service, delar som motsvarar originalkvalitet med tre års funktionsgaranti, utbildade fordonsmekaniker och personlig service mellan 07-22 varje dag. Ambitionen är att ingen ska behöva köpa en ny bil utan underhålla bilar så att de lever längre.

Kontaktperson Autoexperten:

Magnus Plahn, marknadschef, Autoexperten: 072-209 07 94

Sverige - Världsledande inom skidskytte

Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda skidskytte genom starka regioner och föreningar i hela landet, popularisera skidskytte genom att arrangera hållbara evenemang i världsklass samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vår vision är att Sverige ska vara världsledande inom skidskytte. Kontakt


Håkan Blidberg

Marknads- och Kommunikationschef Skidskytteförbundet

hakan.blidberg@skidskytte.se

+46768442008

+46768442008

Rikard Grip

Generalsekreterare

rikard.grip@skidskytte.se

Victor Agestam

Mediakoordinator Skidskytteförbundet

victor.agestam@skidskytte.se

0767849485

Emma Höglund

Mediamanager och kommunikatör svenska skidskytteförbundet

emma.hoglund@skidskytte.se

+46761391220