Testson.se lanserade sin sajt på den svenska marknaden tidigare i år. Inför hösten uppdaterar de sin hemsida med flera nya bäst i test-guider.

 

Testson.se har som ambition att göra det enklare för konsumenter att hitta rätt information om en viss produkt före ett köp. 

“Vi tycker det är viktigt att konsumenter har ett bra underlag inför ett köp. Utan rätt information så finns det risk att kunden kommer ångra sig efter köpet. Med vår sajt önskar vi därmed dela med av oss av vår expertkunskap. Vi tyckte att det saknades en bra och pålitlig hemsida på marknaden där konsumenter kan finna ärliga jämförelser och tester på ett och samma ställe”, säger pressansvarig på Testson.se

Det här med produkttester och produktomdömen ligger också helt rätt i tiden. Mycket pekar på att konsumenter vill kunna göra bättre köpval före de handlar. Enligt uppgifter från Bright Local (publicering 21 april 2020) så läser hela 82% omdömen om en viss produkt före de handlar. En annan faktor är att det traditionella sättet att handla varor på också genomgår ett stort skifte där allt fler personer drar nytta av nätet istället för att gå runt i fysiska butiker.

Bäst i test-guiderna på Testson.se är helt kostnadsfria för läsare och företaget har valt inrikta sig på olika kategorier som till exempel skönhet & hälsa, barn & lek, trädgård & utemiljö samt träning för att nämna några. Sajten använder sig av skickliga specialister som utför testerna inom sitt specialområde. Detta gör att läsare kan vänta sig ett nyanserat och rättvist test. I vissa fall utser de även testerna i en kontrollerad laboratoriemiljö och i andra fall helt ute på fältet.

 

Om Testson.se

Testson.se är en oberoende jämförelsesida som lägger stort fokus på objektivitet. Företaget testar och jämför de senaste produkterna för den svenska marknaden.

 

Kontaktinformation för Testson:

Namn: Linn Bengtsson, Redaktör

Epost: linn@testson.seKontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00