Den andra oktober inviger Malin Söderström och Carl Ullsten två nya restauranger i Gallerian. Förutom The Fishery som gjort succé i Ringen centrums Teatern öppnar de också det helt nya konceptet The Farm Family med fokus på vällagat grönt.

Malin Söderström, Årets Krögare 2014 och första kvinnliga kock i kocklandslaget, står tillsammans med Carl Ullsten bakom framgångsrika restauranger som Moderna Museets MoMuMat och The Fishery i Teatern i Ringen centrum. Nästa steg i deras gastronomiska resa är att ta The Fishery till Gallerian och samtidigt öppna det helt nya konceptet The Farm Family.

– Brunkebergstorg i sin nya kostym och trevliga atmosfär känns perfekt för vår första enhet i The Farm Family. Här har vi utvecklat ett nytt sätt att tillaga och servera sallader på där vi förädlar grönsaker på många olika sätt för att skapa intressanta konsistenser, strukturer och smaker. The Farm Family är tillagat, vällagat, medvetet och smakrikt i snygg förpackning, säger Malin Söderström.

Idén med The Farm Family är erbjuda sallader som fungerar som kompletta och kärleksfullt tillagade måltider. Här kommer du att kunna äta gröna rätter som Rosenkål med marinerad tofu, Mozzarella med kryddrostade betor i mandeldressing, Gröna bönor med grillad svensk kyckling, Spetskål med grillad chorizo och Chiligurka med varmrökt Regnbåge. Dessutom finns en lång lista på add-ons som bönor, frömixer och extra grönsaker för att göra salladerna mer personliga. Till det kan du dricka ekologisk chardonnay, juice från Berga Bruk, bubbligt vin på glas och flaska samt lokalproducerad kombucha. Nya rätter och breddat dryckesutbud planeras allt eftersom och följer säsongerna.

The Farm Family och The Fishery delar sittutrymmen och välkomnar alla som vill äta gott och snabbt på plats eller to-go, under lunch eller tidig kväll. På torsdagar och fredagar bjuds det in till after work. För att förenkla och snabba på beställning, betalning och upphämtning har restaurangerna utvecklat en gemensam app.

– Gallerian genomgår en helhetsomvandling med målet är att skapa en inspirerande och mångsidig plats som människor trivs i och vill vara på. Ett led i detta är vår satsning på ett spännande restaurangutbud där The Farm Family känns som handen i handsken. Deras fokus på vällagat grönt känns både modernt, hälsosamt och gott, säger Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian på AMF Fastigheter.

The Farm Family och The Fishery öppnar 2 oktober, har fullständiga rättigheter och nås via Brunkebergstorg.

För intervjuer eller ytterligare frågor vänligen kontakta:
Marta Jarzabek-Hulthén, marknad- och kommunikationsansvarig, AMF Fastigheter
marta.jarzabek-hulthen@amffastigheter.se, +46 70-585 05 88

Om Gallerian:
Gallerian är och har varit en genuin stockholmsikon sedan öppningen 1976. Nu byggs Gallerian ut med 8000 kvadratmeter nya restauranger, butikskoncept och servicetjänster som skapar en ökad dynamik och attraktion. Handelsplatsen är en del av citykvarteret Urban Escape som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter vars vision är att skapa stadsrum där människor vill vara.
 





Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

0768-94 45 57

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

070 - 270 76 42

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50