Nu lanserar Timrå kommun en ny webbplats med fokus på att göra det enklare för medborgarna, företagarna och besökarna till god service via webben.

De flesta som besöker Timrå kommuns webbplats gör det för att de har ett ärende, de vill göra en ansökan, lämna uppgifter, få svar på en fråga eller för att komma i kontakt med någon av kommunens verksamheter.

- Kommunens verksamhet är mycket bred och att ge tydlig information på alla områden är en utmaning. Vi vet att väldigt många av besöken till kommunens webbplats sker med mobil eller läsplatta och webben är anpassad för att fungera bra i mobil och på små enheter, säger Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig.

Våra mest besökta sidor

Kommunens e-tjänster används allt mer och de lyfts fram på ett tydligare sätt. Vi har också lyft våra mest besökta sidor på startsidan; självservice återvinningscentral, bibliotek, simhall och lediga jobb. Dessutom ska det vara enkelt att hitta information om viktiga meddelande som vägavstängningar, vädervarningar och andra viktiga nyheter.

Vårt arbete är långt ifrån klart

Den version av kommunens webbplats som vi nu publicerar är en bas. Utvecklingsarbetet fortsätter och webbplatsen behöver ständigt underhåll för att ha ett aktuellt innehåll.

Under torsdagskvällen den 12 december lanserades webbplatsen och det kan ta några timmar innan alla kan ta del av den.

Webbplats: http://www.timra.se

 


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt