Ingen har kunnat undgå den nya tiden vi numera lever i på grund av den pågående pandemin. Det har inte bara ställt samhällen och länder på sin spets utan har även drabbat en så banal sak som fotbollen runt om i Europa som tvingats till att pausa sina säsonger. Det har länge varit ovisst om ligorna tänkt att öppna upp igen och spela klart säsongerna eller om de ska avbrytas. Att fotbollen har legat nere har i sin tur bidragit till att flera spelbolag har lidit hårt i och med avsaknaden av spelobjekt vilket lett till att tjänster som tipsrader.se legat helt nere då det inte funnits några kuponger att presentera eller några omgångar att rapportera resultat för.

Men nu väntar ljusare tider i fotbollens tecken och vi kan återigen uppta vår service på tipsrader.se som är en omåttlig populär liverättning för fotbollsspel! Dessa ljusare tider grundar sig i att Bundesliga den 6 maj gavs klartecken av Angela Merkel att återuppta ligan i och med beslutet att starta upp de tyska fotbollsligorna. Resultatet av detta beslut leder oss till att vi nu står inför en Europatipsomgång redan på lördag den 16 maj 2020.

Lördagar brukar i vanligtvis vara vigt åt Stryktipset men Svenska Spel väljer nu att lansera en kupong för Europatipset. Enligt information från Svenska Spels hemsida så handlar detta om att man endast vill använda Stryktipset som varumärke för en spelkupong innehållande matcher från England och Sverige likt hur det alltid har fungerat. Så nu när det är den tyska ligan intar kupongen på lördag så lanserar man detta som en Europatipsomgång trots att omgången spelas på en lördag. Europatipset är en spelform som fungerar på samma sätt om Stryktipset så vid sidan om namnet på spelformen så är det fortsatt 13 matcher som gäller att tippa 1X2 för och där utdelningsplanen är på 10,11,12 och 13 rätta markeringar.

Nu gläds vi år den fantastiska nyheten att fotbollen är tillbaka i dessa fortsatt svåra tider och ser fram emot att kunna titta på högklassig fotboll redan på lördag även om inramningen utan publik kommer att bli svår att vänja sig vid. Det ryktas även om att spelarna på bänken kommer att bära munskydd vilket kommer bidra till en smått surrealistisk känsla men det återstår att se.

Tyskland är först ut bland de större ligorna att öppna upp men det ryktas att även den italienska och spanska ligan är beredda att upp starta i början av Juni. England har fått OK att återuppta spel den 12 juni men slutgiltigt besked väntas komma inom kort huruvida de engelska ligorna ska spelas klart eller inte. Detta då det pågår en het diskussion gällande spel på neutrala planer eller ej där klubbarna inte är överens. England står med andra ord inför en helt annan fråga att lösa innan ligan eventuellt kan återupptas.

Du hittar den kommande kupongen för Europatipset på tipsrader.se var du även rättar ditt spel enkelt med hjälp av en dator, padda eller mobil. Det finns även möjlighet att ladda upp matematiska system och systemspel för en automatisk smidig rättning i realtid. Vi ses väl på lördag?

Eastandsthlm AB arbetar med att utveckla webbprojekt samt förvärva och förädla redan befintliga projekt. Vi hanterar hela kedjan från drift till utveckling och i vår projektportfölj finner man en uppsjö av olika projekt och vertikaler. Vi expanderar ständigt till nya segment där vi ser tillväxtpotential med målet att förbättra Internet. Läs mer på https://www.eastandsthlm.se


Kontakt