Nu släpper profilreklamsföretaget tsreklam.se två nya systersajter på svenska marknaden. De två nya hemsidorna är visserligen inom två helt skilda branscher; gåvokort och klasströjor, men det dem har gemensamt är ett brett utbud av olika produkter med låga priser och snabba leveranser.

Profilreklamsfirman tsreklam.se har under de sista åren lagt stort fokus på att utveckla digitala processer och att göra sajten mer användarvänlig för konsumenter. Sedan fem år tillbaka har företaget sett en ökning av omsättningen med hela 400 procent. Detta har resulterat i att de under 2020 fick äran att kamma hem DI Gasell-priset. tsreklam.se stoltserar idag med titeln som ett av Skandinaviens mest snabbväxande bolag inom profilprodukter och profilkläder.

 

Äntligen är också de två nya hemsidorna driftsatta. Den första webbplatsen är gåvokort.net som inriktar sig på företagsgåvor. Här finns ett brett och varierat utbud av olika varianter av gåvokort som exempelvis: Mannerströms gåvokort, Vinga Giftcard, Jopyful Giftcard och Supékort.

 

-       Gåvokort är ett relativt nytt koncept på marknaden som innebär att den anställda själv får möjlighet att välja bland populära produkter. Vi har ett storartat sortiment med företagsgåvor för olika tillfällen. Oavsett vad företaget än vill fira, om det så är årsdagen, julfirande eller en anställds födelsedag så ställs man vanligtvis inför samma dilemma, att hitta en produkt som uppskattas, säger pressansvarig på tsreklam.se

 

Den andra hemsidan klasströjor.se, är inom en helt annan bransch och precis som namnet antyder så håller den fokus på just klasströjor. Här säljs klasströjor till ungdomar som slutar nionde klass där de får möjlighet att trycka sitt unika tryck eller egna design för att skapa ett oförglömligt minne sin klass. Ungdomarna kan dessutom välja mellan ett storartat sortiment av olika tröjfärger och färdiga förslag på tryck med elevernas namn och signaturer.

 

Kontaktinformation pressansvarig

Namn: Jakob Ragnarsson, Marknadschef på tsreklam.se

epost: jakob@tsreklam.seKontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00