Hybris Brewery beläget utanför Kungälv utökar sin tillgänglighet på Systembolaget många gånger om och släpper samtidigt en ny veteöl.

Hybris Brewery, beläget mellan Kungälv och Marstrand, spänner nu bågen ytterligare och lanserar sin öl på fler bolag - från 3 hyllor till totalt 10.

- Vi har jobbat målinriktat senaste året och efterfrågan på lokalproducerat ökar på alla håll. Därför känns det extra roligt att nu få lansera 3 ölsorter på ytterligare två systembolag. säger Robert Wattjersson, en av grundarna till Hybris Brewery.

Förutom i Kungälv återfinns nu Hybris lokalproducerade öl även på hylla i Stenungsund och Nödinge. Som tidigare kan Hybris öl fortsättningsvis beställas över hela landet.

- Vi har valt att fokusera på öl som vi själva tycker om - fast såklart med vår touch av Hybris och vi får väldigt fint gensvar från våra kunder säger Lennart Krüger som är en av de övriga medgrundarna.

Samtidigt lanserar man som första Kungälvsbryggeri en veteöl. Hybris Besserwisser (art.nr 34065) på 5.3 vol% är av typen Hefeweissen som prissätts till 19.90 SEK per flaska på Systembolaget. Lanseringsdatum är Fre 1 Nov 2019.

 

Presskontakt:

Robert Wattjersson

robert@hybrisbrewery.se

Hybris Brewery hittar du på Gullbringa säteri vid Sveriges västkust. Det är en plats där vi inspireras av industrihistoriskt entreprenörskap i en mycket vackert välbevarad miljö. Den stolta entreprenörsandan präglar oss och våra produkter. Vi ska med hårt arbete leverera kvalitet. Med stort mod våga pröva nya vägar. Och med stort hjärta inspirera andra att våga följa sin dröm. Vi lider inte av hybris. Vi njuter av den.

Vi hoppas att du gör detsamma.

Lid inte av Hybris. Njut av den.Kontakt