Svenska Eljouren startade visserligen som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Receptet är att erbjuda god service och i Norrköping har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat.

I elbranschen är ett vanligt scenario att kunden måste vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som de inte får utföra själv. Ett hinder i vardagen för många hushåll i Norrköping som söker elinstallationer med kvalitet. Hos Svenska Eljouren anses inte detta vara rimligt. Det unika hos Svenska Eljouren är nämligen att elinstallationer kan bokas in redan samma vecka. Vill du anlita elektriker i Norrköping så anpassar sig Svenska Eljourens elektriker efter kundens önskemål. De är bokningsbara och bistår vid planerade uppdrag med allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer.  

 

Proffs på tillgänglighet

Det ska vara enkelt att anlita elektriker i Norrköping oavsett om du behöver få upp belysning, byta ett jordat eluttag eller montera laddbox till elbilen.

Filosofin är att du som kund ska ges tillgång till elektriker med tid samma vecka oavsett om du är ute efter en behörig elektriker i Norrköping eller akut eljour i Norrköping .  Därför finns alltid öppningar i elektrikernas scheman så att kundens önskemål kan bemötas utan dröjsmål. Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour där behöriga elektriker i hela Sverige snabbt är plats när läget är akut. Samma inställning till service finns nu även för bokade elinstallationer.

 

Femstjärniga omdömen på Trustpilot

Svenska Eljouren är ett  elföretag som lever upp till sina ambitioner om att erbjuda snabb och tillgänglig personlig service. I omdömen anses  Svenska Eljouren vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”.

 

I grund och botten består Svenska Eljouren av elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen, vilket fina omdömen på Trustpilot vittnar om. Bra recensioner från kunder är givetvis avgörande för alla företag och utmärkta omdömen från kunder på Trustpilot är ett kvitto på att erbjudandet från  Svenska Eljouren landat rätt.Kontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00