Under ett år har kvinnokliniken anordnat föreläsningar för gravida kvinnor, med syfte att öka kunskapen om bäckenbotten och dela med sig av kunskap och tips inför förlossning. Utvärdering visar att flera kvinnor uttrycker en minskad oro inför förlossningen efter att ha gått på föreläsningen. Media hälsas välkomna att delta under årets sista föreläsning.

– Vad jag vet finns det inget liknande erbjudande i någon annan region. Men vi märker att vårt nya arbetssätt för kvinnors bäckenbotten börjar sprida sig och jag har blivit kontaktad av kollegor i andra regioner som vill veta mer om hur vi jobbar, säger Emmie Rydström, ST-läkare och föreläsare.

Föreläsningen hålls torsdagen den 28 november kl. 16.30 på Domkyrkecentrum i Växjö. Föreläser gör ST-läkare Emmie Rydström och sjukgymnast Elin Lund.

Se hela pressinbjudan och kontaktuppgifter


Platser

Kronoberg

Vart fjärde år väljer du som bor i Kronoberg vilka politiska partier som ska besluta om regionens inriktning och utveckling. I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten.


Kontakt